Millnet Tid & Rapport

Ett system specifikt utformat för projektorienterade verksamheter. Nyckelorden är enkelhet, tillgänglighet och överskådlighet.
› Gå till produkten

Ett system utformat för dig som arbetar med bemanningsfrågor. Systemet ger total kontroll över hela processen från avtal, schema, tidrapportering, lön och fakturering.
› Gå till produkten

Ange e-postadressen som är knuten till dina inloggningsuppgifter. En verifieringskod kommer att skickas till dig. När du fått verifieringskoden kommer du att ha möjlighet att återställa ditt lösenord.

Ett system utformat för dig som arbetar med rekryteringsfrågor. Systemet ger dig en effektiv rekryteringsprocess och extra tid att verkligen hitta rätt person. › Gå till produkten

Millnet Närvaro

Nyckelorden är enkelhet för användaren i kombination med avancerade möjligheter att skapa arbetsschema och avtalsregler. › Gå till produkten

 

Boka en demonstration

En personlig demonstration är det bästa sättet för att få en inblick i våra produkter och lösningar. Självklart är det kostnadsfritt!

Anmäl ditt intresse här ››


Support som hjälper

Här hittar du som kund svar på vanliga frågor och kontaktvägar till vår supportavdelning som hjälper dig om du fått problem.

Gå vidare till kundsupport ››Månadens webinar

Du har väl inte missat våra kostnadsfria webinar? Nya webinartillfällen varje månad!

Läs mer och anmäl dig ››

 

Samarbetspartners

Vi samarbetar med flera företag för att möjliggöra integrationer mot bland annat lön- och ekonomisystem. 

Läs mer här ››