Nyhetsarkiv

Information för er med Visma Administration

För er som har uppdaterat eller snart kommer uppdatera till senaste versionen av Visma Administration:

Efter den senaste uppdateringen av Visma Administration är det inte längre möjligt att köra Millnet Connect på en annan dator än den som Visma Administration är installerad på. Har ni båda programmen installerade på samma dator kommer ni inte märka av detta och heller inte behöva justera någonting.

Har ni däremot inte möjligheten att ha båda programmen installerade på samma dator, exempelvis om ni har flera Connecter, så behöver ni göra vissa justeringar. Våra tekniker arbetar med en lösning på detta, så att ni själva kan ordna så att det fungerar. Tills dess ber vi er att kontakta vår support så hjälper de dig! 

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Telefon: 013- 470 40 19

Boka en demonstration

En personlig demonstration är det bästa sättet för att få en inblick i våra produkter och lösningar. Självklart är det kostnadsfritt!

Anmäl ditt intresse här ››


Branschanpassningar

Du vet väl att våra produkter och lösningar finns anpassade för specifika branscher, tex Advokat, Arkitekt, Ingenjör, Industri, Städ mfl.

Läs mer här ››


Support som hjälper

Här hittar du som kund svar på vanliga frågor och kontaktvägar till vår supportavdelning som hjälper dig om du fått problem.

Gå vidare till kundsupport ››

 


Månadens webinar

Du har väl inte missat våra kostnadsfria webinar? Nya webinartillfällen varje månad!

Läs mer och anmäl dig ››