Nyhetsarkiv

Ny funktion i Millnet Tid och Projekt

I början av nästa vecka släpper vi en ny funktion som underlättar fakturering av abonnemang. Det kommer då att vara möjligt att skapa underlag för ett flertal abonnemang samtidigt med hjälp av masslåsning. Detta görs med knappen "Snabbskapa" som låser alla de markerade abonnemangen till Fakturafliken. Ni hittar mer information om detta under "Snabbskapa abonnemangsunderlag" i lathunden Abonnemang 6.2. Du kan själv ladda ner lathunden under kundinloggningen här på sidan. Saknar du inloggningsuppgifter? Kontakta supporten så skickar de över informationen.

 

OBS! Som standard kommer notering alltid automatiskt att komma med på abonnemangsunderlagen. Vill ni ändra standarden så notering inte kommer med? Kontakta supporten, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Boka en demonstration

En personlig demonstration är det bästa sättet för att få en inblick i våra produkter och lösningar. Självklart är det kostnadsfritt!

Anmäl ditt intresse här ››


Branschanpassningar

Du vet väl att våra produkter och lösningar finns anpassade för specifika branscher, tex Advokat, Arkitekt, Ingenjör, Industri, Städ mfl.

Läs mer här ››


Support som hjälper

Här hittar du som kund svar på vanliga frågor och kontaktvägar till vår supportavdelning som hjälper dig om du fått problem.

Gå vidare till kundsupport ››

 


Månadens webinar

Du har väl inte missat våra kostnadsfria webinar? Nya webinartillfällen varje månad!

Läs mer och anmäl dig ››