Millnet AB

Millnet AB startade sin verksamhet 2000. Bolagets affärsidé är att utveckla och sälja produkter och lösningar som syftar till att förenkla och effektivisera vardagliga verksamhetsprocesser åt företag och organisationer inom projekt- och tidsredovisning, projektplanering, resursplanering, närvarorapportering, bemanning och rekrytering.

Programvarorna vänder sig primärt till konsult- och tjänsteföretag och till bemannings- och rekryteringsföretag. Kunderna är vanligtvis IT-företag, konsultfirmor, arkitektbyråer, ingenjörsbyråer, reklam- och PR-byråer, rekryterings- och bemanningsföretag.

Vi tror på spelartyper som kompletterar varandra

Precis som inom idrotten bygger våra system på att starka spelartyper kompletterar varandra och skapar en vinnande helhet. Att bygga vidare på väl fungerande standardsystem skapar unika konkurrensfördelar jämfört med ett helintegrerat system eller en standalone-lösning. Med en skräddarsydd lösning baserad på standardprodukter erbjuds du en helhet som tar tillvara på redan gjorda investeringar. En lösning som kan utvecklas och anpassas när behoven förändras. Det ger ditt företag en ökad valfrihet, större affärsnytta och låg ägandekostnad.

 

Boka en demonstration

En personlig demonstration är det bästa sättet för att få en inblick i våra produkter och lösningar. Självklart är det kostnadsfritt!

Anmäl ditt intresse här ››


Branschanpassningar

Du vet väl att våra produkter och lösningar finns anpassade för specifika branscher, tex Advokat, Arkitekt, Ingenjör, Industri, Städ mfl.

Läs mer här ››


Aktuellt på Millnet

Här hittar du viktig information om vad som händer med våra produkter, olika aktiviteter vi gör och vad som händer här på kontoret!

Gå till nyhetsarkivet ››


Support som hjälper

Här hittar du som kund svar på vanliga frågor och kontaktvägar till vår supportavdelning som hjälper dig om du fått problem.

Gå vidare till kundsupport ››