Samarbetspartners

 

Vi möjliggör självklart för integrationer mot våra system. För att det ska ske på bästa sätt har vi samarbeten med flera olika aktörer på marknaden. I och med detta har våra system idag färdiga kopplingar mot flertalet ekonomi- och lönesystem, bland annat Visma, Hogia och Fortnox, via vår modul Millnet Connect.


För att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder undersöker vi kontinuerligt fler möjliga samarbetspartners. Vill du veta mer om vilka system vi stödjer integration mot, eller se över möjligheterna att skapa en ny koppling mot det system du använder, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

 

 

 

 

Boka en demonstration

En personlig demonstration är det bästa sättet för att få en inblick i våra produkter och lösningar. Självklart är det kostnadsfritt!

Anmäl ditt intresse här ››


Branschanpassningar

Du vet väl att våra produkter och lösningar finns anpassade för specifika branscher, tex Advokat, Arkitekt, Ingenjör, Industri, Städ mfl.

Läs mer här ››


Support som hjälper

Här hittar du som kund svar på vanliga frågor och kontaktvägar till vår supportavdelning som hjälper dig om du fått problem.

Gå vidare till kundsupport ››Månadens webinar

Du har väl inte missat våra kostnadsfria webinar? Nya webinartillfällen varje månad!

Läs mer och anmäl dig ››